+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: I can't access gsmdevelopers

  1. #1
    Senior Member Kathir Sarav's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    Tamilnadu
    Posts
    631
    Thanks Meter: 663

    I can't access gsmdevelopers

    I can't open gsmdevelopers.com in my pc,it simply says server not found....all other sites are working well
    For the past 3 days I couldn't access......?


    › See More: I can't access gsmdevelopers

  2. #2
    Senior Member Kathir Sarav's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    Tamilnadu
    Posts
    631
    Thanks Meter: 663
    Done after some google....... its DNS issue
    cant stay without my GSM developers...

  3. The Following User Says Thank You to Kathir Sarav For This Useful Post:


  4. #3
    Founder jamesjerss's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Nagercoil
    Posts
    4,008
    Thanks Meter: 12,336
    Some members already reported same as you , soon we fix these issues friend.
    Best Regards
    Jamesjerss
    Read Rules

    >> Do not Pm For Helps we have open forum for that.
    >> Always check sticky threads before request for help.
    >> Respect all members.

  5. The Following 2 Users Say Thank You to jamesjerss For This Useful Post:


  6. #4
    Product Supporter Ripgsm's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Europe
    Posts
    1,665
    Thanks Meter: 2,040
    I've from 3 days same problem....Chrome say "Err...Host Name" or something of this...now i'm entered with one Wifi connection of one my friend...please how can solve this DNS issue...i must need of enter in Gsmdevelopers forum..

    P.D. i can enter in all site, only here can't access... help me please have tryed anythings but unique way is this above

    Br
    Ripgsm
    Please Respect
    FORUM RULES

    _________________
    Use Only Thanks Button

    Best Regards
    Ripgsm

  7. #5
    Senior Member Kathir Sarav's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    Tamilnadu
    Posts
    631
    Thanks Meter: 663
    You have change to public DNS...check here it can help you
    https://developers.google.com/speed/...dns/docs/using

  8. The Following 2 Users Say Thank You to Kathir Sarav For This Useful Post:


  9. #6
    Product Supporter Ripgsm's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Europe
    Posts
    1,665
    Thanks Meter: 2,040
    Ok bro, i was knowing this setting when with Google cannot enter in my Mega account, after these setting all solved.

    But in these days i've tryed setting only my Wireless with these parametry....today have setted also my LAN with these DNS parametry and....now are here back

    Hope that have solved definitive... anyway are back here now

    Br
    Ripgsm
    Last edited by Ripgsm; 07-29-2016 at 07:10 PM.
    Please Respect
    FORUM RULES

    _________________
    Use Only Thanks Button

    Best Regards
    Ripgsm

  10. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    india
    Posts
    437
    Thanks Meter: 58


    please give me this solution
    Attached Images Attached Images

  11. #8
    GD Management Team Habeeb Kambrath's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Kottakkal,Kerala-India
    Posts
    8,128
    Thanks Meter: 8,705
    Quote Originally Posted by ghanshyamsolank View Post


    please give me this solution
    it was server issue ,fixed now

    Best Regards,
    Habeeb Kambrath



+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •