Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 91 to 100 of 101

Thread: Asus ZenFone Max Pro M1 (ZB601KL) Official Firmware & CSC Image Here BY GSM_RONY

  1. #91
    VIP Member gsm_rony's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    India
    Posts
    1,063
    Thanks Meter: 1,423
    Quote Originally Posted by harishbabu View Post
    asus logo then shutdown.When connected to usb it's in bootloop by same displaying with charging battery logo. Also i tried flashing aft firmware in fastboot mode, still deaAD
    Try once deadboot repair firmware via any professional box/dongle



    › See More: Asus ZenFone Max Pro M1 (ZB601KL) Official Firmware & CSC Image Here BY GSM_RONY
    Follow Rules
    Respect All Members
    BR

    Rony



  2. #92
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    3
    Thanks Meter: 0
    i have another device same max pro m1 only, my baseband is getting unknown after few hours and signal coming and going, and wifi not works but bluetooth works sir, i tried by restoring qcn. few hours its there ,after that coming and going

  3. #93
    VIP Member gsm_rony's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    India
    Posts
    1,063
    Thanks Meter: 1,423
    Quote Originally Posted by harishbabu View Post
    i have another device same max pro m1 only, my baseband is getting unknown after few hours and signal coming and going, and wifi not works but bluetooth works sir, i tried by restoring qcn. few hours its there ,after that coming and going
    One time flash with latest fastboot firmware and check your baseband come back or not

    Note:- Fastboot firmware you can download from thread first page

    If not solved then follow next steps

    You have any box/dongle ?

    Like:- Umt, miracle thunder, UAT tool etc ( Any one )


    First check your phone IMEI have or not

    And you have backup EFS thats phone, If have write EFS backup ( Security area ) with professional tool and check

    Follow Rules
    Respect All Members
    BR

    Rony



  4. #94
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    3
    Thanks Meter: 0
    DEAR SIR BASEBAND COMING AND GOING , I THINK ITS A hardware issue, signal is showing for few hours and then its off, after several reboots baseband is atp.sdm636 genpack like that

  5. #95
    VIP Member gsm_rony's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    India
    Posts
    1,063
    Thanks Meter: 1,423
    Quote Originally Posted by harishbabu View Post
    DEAR SIR BASEBAND COMING AND GOING , I THINK ITS A hardware issue, signal is showing for few hours and then its off, after several reboots baseband is atp.sdm636 genpack like that
    Yes if continuously baseband coming and going it's hw issue
    Follow Rules
    Respect All Members
    BR

    Rony



  6. #96
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    12
    Thanks Meter: 2
    no service after " rawprogram_unsparse_ww_nfc.xml " file . how can fix this problem

  7. #97
    GD Management Team Untold_Shikhar's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    NEPAL
    Posts
    3,216
    Thanks Meter: 2,989
    Quote Originally Posted by rajbonshi20 View Post
    no service after " rawprogram_unsparse_ww_nfc.xml " file . how can fix this problem
    Dear open your own thread with all details
    Explaining what you did and what arrive and what types of solution you need so you can get better assistance.
    Respect-Rules
    Good Things Happen If You Work Hard...
    ​Br.​sk


  8. #98
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2021
    Posts
    1
    Thanks Meter: 0
    Hi i have a problem my device is working on only 4g+2g. Dual 4g is not working on my phone. If i restore qcn it will work for sometime then again it will go to 4g+2g. Please help if you have any solution

  9. #99
    VIP Member gsm_rony's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    India
    Posts
    1,063
    Thanks Meter: 1,423
    Quote Originally Posted by pranavshukla152 View Post
    Hi i have a problem my device is working on only 4g+2g. Dual 4g is not working on my phone. If i restore qcn it will work for sometime then again it will go to 4g+2g. Please help if you have any solution
    One time follow this post #93

    Have you EFS (security) backup ?
    Follow Rules
    Respect All Members
    BR

    Rony



  10. #100
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2021
    Posts
    2
    Thanks Meter: 0
    I restored my smartphone, after the firmware, the 3g 4 g network disappeared. I did so, entered the donor phone into diagnostic mode (dial * # 3424 # in an emergency call), launched QFIL, selected a port through SelectPort, launched
    QCN Backup Restore ticked the enable multi-sim checkbox, two SIM cards were in the working slots and set up the Internet, pressed Backup QCN, the file is saved by default in the download folder, turned off the donor phone so that there would be no duplicate phone in the network. I did the same on the phone that was restoring (I entered it into the same mode, I just selected the saved file and launched Restore QCN, then I rebooted the phone, checked the imeil, it became like in the donor, entered the phone again with the command * # 3424 # and the program
    A100_WriteDualIMEI (W + G_eMMC changed imeil to its native one and rebooted the phone and the 3g and 4g network appeared and the serial number became native, and before that, according to all instructions, the number was not restored, but was c4atas000000. Root and unlocked bootloader are not needed


Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •