Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 91 to 99 of 99

Thread: Asus ZenFone Max Pro M1 (ZB601KL) Official Firmware & CSC Image Here BY GSM_RONY

  1. #91
    VIP Member gsm_rony's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    India
    Posts
    1,063
    Thanks Meter: 1,420
    Quote Originally Posted by harishbabu View Post
    asus logo then shutdown.When connected to usb it's in bootloop by same displaying with charging battery logo. Also i tried flashing aft firmware in fastboot mode, still deaAD
    Try once deadboot repair firmware via any professional box/dongle





    › See More: Asus ZenFone Max Pro M1 (ZB601KL) Official Firmware & CSC Image Here BY GSM_RONY
    Follow Rules
    Respect All Members
    BR

    Rony



  2. #92
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    3
    Thanks Meter: 0
    i have another device same max pro m1 only, my baseband is getting unknown after few hours and signal coming and going, and wifi not works but bluetooth works sir, i tried by restoring qcn. few hours its there ,after that coming and going

  3. #93
    VIP Member gsm_rony's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    India
    Posts
    1,063
    Thanks Meter: 1,420
    Quote Originally Posted by harishbabu View Post
    i have another device same max pro m1 only, my baseband is getting unknown after few hours and signal coming and going, and wifi not works but bluetooth works sir, i tried by restoring qcn. few hours its there ,after that coming and going
    One time flash with latest fastboot firmware and check your baseband come back or not

    Note:- Fastboot firmware you can download from thread first page

    If not solved then follow next steps

    You have any box/dongle ?

    Like:- Umt, miracle thunder, UAT tool etc ( Any one )


    First check your phone IMEI have or not

    And you have backup EFS thats phone, If have write EFS backup ( Security area ) with professional tool and check

    Follow Rules
    Respect All Members
    BR

    Rony



  4. #94
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    3
    Thanks Meter: 0
    DEAR SIR BASEBAND COMING AND GOING , I THINK ITS A hardware issue, signal is showing for few hours and then its off, after several reboots baseband is atp.sdm636 genpack like that

  5. #95
    VIP Member gsm_rony's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    India
    Posts
    1,063
    Thanks Meter: 1,420
    Quote Originally Posted by harishbabu View Post
    DEAR SIR BASEBAND COMING AND GOING , I THINK ITS A hardware issue, signal is showing for few hours and then its off, after several reboots baseband is atp.sdm636 genpack like that
    Yes if continuously baseband coming and going it's hw issue
    Follow Rules
    Respect All Members
    BR

    Rony



  6. #96
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    12
    Thanks Meter: 2
    no service after " rawprogram_unsparse_ww_nfc.xml " file . how can fix this problem

  7. #97
    GD Management Team Untold_Shikhar's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    NEPAL
    Posts
    3,216
    Thanks Meter: 2,986
    Quote Originally Posted by rajbonshi20 View Post
    no service after " rawprogram_unsparse_ww_nfc.xml " file . how can fix this problem
    Dear open your own thread with all details
    Explaining what you did and what arrive and what types of solution you need so you can get better assistance.
    Respect-Rules
    Good Things Happen If You Work Hard...
    ​Br.​sk


  8. #98
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2021
    Posts
    1
    Thanks Meter: 0
    Hi i have a problem my device is working on only 4g+2g. Dual 4g is not working on my phone. If i restore qcn it will work for sometime then again it will go to 4g+2g. Please help if you have any solution

  9. #99
    VIP Member gsm_rony's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    India
    Posts
    1,063
    Thanks Meter: 1,420
    Quote Originally Posted by pranavshukla152 View Post
    Hi i have a problem my device is working on only 4g+2g. Dual 4g is not working on my phone. If i restore qcn it will work for sometime then again it will go to 4g+2g. Please help if you have any solution
    One time follow this post #93

    Have you EFS (security) backup ?
    Follow Rules
    Respect All Members
    BR

    Rony



Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •